De Villa
ESPANA                                     COSTA BRAVA                                     LA ESCALA                                     CALA MONTGO                                     VILLA MALIKA

huis-escala-vooraanzicht.jpg (29936 bytes)De Villa

VILLA MALIKA bestaat uit twee zelfstandige Spaans ingerichte woningen, met elk een eigen entree:

Deze villa is zeer rustig gelegen op een heuvel, vlakbij winkels en vertier, op maar 200 m van het (rots)strand van de urbanisatie Punta Montgo waar u zich kunt spiegelen in kristalhelder water, een waar paradijs voor duikers en snorkelaars. De schilderachtige baai met zandstrand van Cala Montgo ligt op loopafstand (600 m); hier kunnen uw kinderen naar hartelust zandkastelen bouwen. Van mei tot oktober is er vlakbij een goed voorziene supermarkt met dagelijks verse croissants. Zowel naar het strand als naar de supermarkt gaat u heen naar beneden en terug naar boven (duurt wat langer).Vanaf vliegveld GIRONA bent u er in 45 minuten met een huurauto. 

image001.jpg (17458 bytes) Vlakbij ligt het sfeervolle en bruisende LA ESCALA ( 2,5 km). U treft er naast gezellige terrasjes en restaurants in smalle straten (oude centrum), mooie zandstranden en vele excursiemogelijkheden. 

Gloria-en-Spanje-2004-375.jpg (41164 bytes)Schaduw onder de bomen

Driekwart rond het huis ligt de geheel omheinde tuin met grote pijnboom voor uw schaduw, oleanders, bougainville en diverse andere bomen, planten en bloemen. In de tuin met tuinmeubilair en buitenverlichting kunt u prima de siësta doorbrengen, een boekje lezen en genieten van het op de barbecue geroosterde visje of vleesje.

 

 

 

 
 

www.vakantiehuistehuur-costabrava.nl